ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Ειδικές Μελέτες: Η άρτια σχεδιαστική ομάδα προτείνει εξατομικευμένες λύσεις για να καλύψει τις αισθητικές & λειτουργικές ανάγκες του πελάτη . Μια σειρά εξελικτικών σκαριφημάτων και αρχιτεκτονικών σχεδίων ακολουθούν το έργο από την σύλληψη μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Μηχανολογικός Σχεδιασμός: Το τμήμα της μηχανολογικής μελέτης αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον αρχιτέκτονα ή τον designer και την ομάδα παραγωγής. Με σύγχρονες μεθόδους σχεδιασμού και ψηφιακές τεχνικές τοπογράφισης το αρμόδιο τμήμα καταλήγει σε μια σειρά αναλυτικών σχεδίων με έμφαση στις λεπτομέρειες και τις κατασκευαστικές λύσεις που θα παραδοθούν στον υπεύθυνο παραγωγής, παίρνοντας τον δρόμο της υλοποίησης.

Συντήρηση Έργων: Με σεβασμό στην παράδοση και την συντήρηση των ιστορικών μνημείων, οι τεχνίτες χειρίζονται με φροντίδα κάθε κομμάτι που καλούνται να συντηρήσουν ή να αποκαταστήσουν. Η πολύτιμη εμπειρία τους & η αγάπη γι’ αυτό που κάνουν είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Φινιρίσματα & πατίνες: Η τελική πινελιά μπαίνει στο βαφείο όπου το μέταλλο μεταμορφώνεται σε έργο τέχνης στα έμπειρα χέρια των καλλιτεχνών. Πάντα με τα καλύτερα υλικά και τις πιο αξιόπιστες τεχνικές επεξεργασίας το κάθε προϊόν παραδίδεται με ένα μοναδικό φινίρισμα, φτιαγμένο στο χέρι.